Kiürül(t) az intézmény épülete

20150713_090739
Balogh Gábor igazgató eligazítása a felvételi elején

2015. július 13-án megrendezésre került a Vienna Konservatorium Budapest utolsó eseménye, mégpedig a 2015/2016-os tanévre történő felvételi meghallgatás. Ez az olyan nap, melyben tantestület és hallgató / felvételiző a tanévben utoljára tartózkodnak az épületben.

Most azt kéne írni, hogy teljesen kiürül az épület a nyári szünet erejéig, de ez nem teljesen így van. A tantestület és a tanulók valóban elmentek nyaralni. Ezzel szemben július hónapban szerda délelőttönként ügyeletet tart az intézmény, illetve a hónap elején valósággal ellepték a munkásokat a zenei épületet. Egy új arculatot csiszolnak az épület belső és külső falaiból, termeiből az augusztus végi kezdésre. Ebből adódóan a zenei épületben található iroda átköltözött a felújítás erejéig a közismereti épület tanári szobájába.

Minden hallgtónak, kollégának, hozzátartozónak és oldalunk olvasóinak nagyon kellemes nyarat kíván a Vienna Konservatorium Buudapest

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .