Épül – szépül az aula

 

IMG_2568

IMG_2567

A héten kezdődött meg a mennyezet felhelyezése az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola és a Vienna Konservatorium aulájában. Az aula közrefogja a volt nyomdaépület, a a volt csempebolt / kertmozi és a mögötte levő családi ház helyén épített épületek közötti részt. Várhatóan a jövő hét elején befejezik a munkálatokat, melynek köszönhetően egy gyönyörű környezet fogadja az épületbe lépőket.

A portaszolgálat a hét közepén már elfoglalta a helyét az aulában található pult mögött. Folyamatosan az iskola dolgozik azon, hogy minél előbb át tudják adni a több száz négyzetméternyi aulát, melyben várhatóan társalkodó és külön étkezde is kialakítására kerül. Balogh Gábor igazgató szerkesztőségünknek elmondta, hogy ez a beruházás annak a közel 1600 nm része, mely az régi nyomdaépület tetejére került megépítésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..