Tantestületi csapatépítőn vettek részt a közismereti pedagógusok – Egressy Béni Református Művészeti Középiskola

Jó hangulatú csapatépítő tréningen vettek részt június 17-én az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola tantestületének közismereti részlege. A program a Hollandi úti Kajak-kenu telepen kezdődött, ahol a pedagógusok sárkányhajóval eveztek fel egészen a Daru dombig és vissza, majd a Pusoma Vendéglőben egy hangulatos ebéd mellett beszélték meg a tanév és a sárkányhajózás tapasztalatait, eseményeit, történéseit.

A program célja nem csupán a jó hangulatú időtöltés volt, hanem a későbbi munka könnyebbé tétele is, hiszen egymás mélyebb megismerése hosszú távon.

A tréning ötletgazdája Kosikné Rácz Rita, az intézmény biológia, természetismeret, földrajz és komplex tanára, aki az esemény végén az egressybeni.hu oldalnak elmondta, hogy a program várakozáson felül alakult, és mindenki várja a jövő nyári folytatást.

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>