A JazzKarc egy hetente jelentkező magazin, mely a Karc FM 105,9 rádión hallható péntekenként, este nyolc órától, majd éjféltől kerül ismétlésre. A 2016 májusában indult műsorfolyam szerkesztő-műsorvezetője jómagam vagyok -tehát Gáspár Károly-, és Maloschik főszerkesztő úrnak köszönhetően 2017 januárja óta, itt a jazzma.hu-n is lehetőségem van ajánlani kedves Olvasóinknak az aktuális adást!

Lássuk a március 29-i adás vendégeit!

Idén negyedik alkalommal rendezték meg az „Ablakos” Lakatos Dezső Országos Jazz-zenei Versenyt, mely kiváló alkalmat nyújt fiatal művészek számára, hogy a rangos zsűri, és a Közönség előtt megmutassák, mit tudnak. A zenekari-kategória III. helyezettje a fantasztikusan tehetséges ifjú jazzisták alkotta Egressy Group lett. A formációt Kovács Melinda énekes, Dimák Patrik gitáros, és Berki Tamás bőgős-basszusgitáros képviseli a műsorban.

A JazzKarc március 29-i, este nyolc órától induló adásában a szerkesztő-műsorvezető, Gáspár Károly a három fiatal muzsikussal beszélget a versenyről, és további terveikről! Tartsanak velük!

Forrás: Jazzma.hu

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>