2018. november hónapban új rendezvénysorozatot indít útjára az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola. Az első ilyen esemény november 15-én került megrendezésre, melyben a jazz tanszakon tanuló diákoknak, illetve a vendég zenészeknek nyílt lehetőségük együtt zenélni. Az eseménysorozat különlegessége, hogy élőben követhető az esemény.

Balogh Gábor, az iskola igazgatója elmondta, hogy a koncertsorozat egyedülálló abban, hogy mindenki az okoseszközei és a közösségi média segítségével a sorozat minden eseményét élőben követheti.

A Jazz Session est különlegessége az volt, hogy a koncert során be lehetett csatlakozni a zenekarhoz egy vagy két szám erejéig. A rendezvénynek olyan nagy sikere volt, hogy a jövő hónapban is megrendezzük. Balogh Gábor kiemelte, hogy a jövő havi koncertig még számos eseményt szerveznek, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Soron következő rendezvényük november 28-án tartják a csepeli iskola színháztermében, ahol egy Színművészeti Est kerül megrendezésre – zárta nyilatkozatát az Egressy igazgatója.