2018. december 6-án délelőtt meglátogatott minket a Mikulás krampuszaival. A nagyszakállút már nagyon várták az Egressys diákok. A Mikulással együtt a legkisebb manója is elkísérte, akit minden diák nagyon megszeretett.

Az eseményről készült képeket megtekinthetik galériánkban.

Október 19-én megemlékezést tartott az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola az intézmény hangversenytermében. 

Az eseményen az intézmény “kiskonzis drámásai” egy műsort adtak elő, melyet facebook oldalunkon élőben közvetítettünk. A műsort a fenti videóban megtekinthetik.

Felkészítő tanárok: Gajdos Viktória és Hirth Ildikó

2018. szeptember 21-én 17 órakor szülői értekezletet, valamint 18 órától fogadóórát tartunk. A fogadóórára, ahogy eddig is időpont foglalható.

Időpontfoglalás: A közismereti naplóban a napló menüpontban a napló szóra ráálva a legördülő menüpontból a fogadóóra menüpontot kell kiválasztani. Amennyiben segítségre van szüksége az időpontfoglalással kapcsolatosan, vegye fel a kapcsolatot a WebMasterrel a webmaster@egressybeni.hu e-mail címen.

Hétfőn az ország összes általános iskolájában és középiskolájában megkezdődik a tanév. Hogy el tudjátok tervezni a következő néhány hónapot, mutatjuk, mikor lesznek a tanítási szünetek, a szombati munkanapok és a hosszú hétvégék, az érettségi vizsgák.

Hétfőn az ország összes általános iskolájában és középiskolájában megkezdődik a tanév. Hogy el tudjátok tervezni a következő néhány hónapot, mutatjuk, mikor lesznek a tanítási szünetek, a szombati munkanapok és a hosszú hétvégék, az érettségi vizsgák.

Read More

2018. augusztus 29-én megérkezett intézményünkbe a tankönyv. 

Varjuk a tanévkezdést.

2018. június 22-én ünnepélyes keretek között osztották ki a 2017/2018-as tanév közismereti és művészeti bizonyítványait az intézmény hangverseny termében.

Az eseményről készült galériát ide kattintva tekinthetik. meg.

2018 június 6-án osztály és tantestületi fotózást rendezünk intézményünkben. 

A tanulók szüleit arra kérjük, hogy Egressys egyenruhában indítsák iskolába gyerekeiket ezen a napon.

Hatalmas érdeklődés mellett rendeztük meg a 2017/2018-as tanévben végzett és érettségizők ballagási ünnepségét.

Az eseményről készült fényképes beszámolót ide kattintva tekinthetik meg. Akinek van bármilyen eseménnyel kapcsolatos képe, videója, küldjék el nekünk a webmaster@egressybeni.hu e-mail címre és bővítjük a galériát.

Az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola szeretettel és tisztelettel meghívja Önt és kedves családját az 2017/2018-as tanévben végző osztály ballagási ünnepségére, melyet 2018. május 4-én 17 órakor tartunk intézményünkben.

A belépés mindenki számára díjtalan.