Intézményünk szervezési osztályának és Bakó Levente tanárunk hosszas szervezőmunkájának köszönhetően iskolánk egyik jazz formációja (Egressy Sextet) abban a megtiszteltetésben lehet része, hogy élőben léphet fel a Fábry Show zenei színpadán. 

A felvétel időpontja: 2019. május 8-án lesz.

Bővebb információ hamarosan…

2019. március 8-án a Sétáló utcai könyvtárban került sor Koppány Zsolt: Volt egyszer egy Kocsis Zoltán könyvének bemutatójára. Az alábbiakban Holczman Krisztina vezető beszámolóját olvashatják:

Mai rendezvényünkön Koppány Zsolt : Volt egyszer egy Kocsis Zoltán – hosszú évtized egy géniusz közelében c. kötetének bemutatójára került sor.

Read More

2019.február 11-én iskolánk kis drámásai részt vehettek a József Attila Színház szervezésében megrendezett Ádámok és Évák Ünnepén.

Read More

A Szimpla Kert és az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola rendszeres programsorozatot indít útjára, ahol intézményünk diákjai rendszeresen bemutatkozhatnak a Szimpla Kert látogatói előtt.

A lehetőségre bárki jelentkezhet, aki szívesen részt venne ezeken az eseményeken. Bővebb információ a szervezes@egressybeni.hu elektronikus levelezési címen, illetve személyesen Balogh Gábor Józsefnél és Suki Andrásnál kérhető.

Intézményünkben a tanév elején létrehoztunk egy menedzsmentet, ami az egyes megjelenéseket és a különféle szerepléseket szervezi. Örömmel jelentjük, hogy intézményünk sorra kapja a felkéréseket különféle rádió és televízió csatornáktól, valamint rendezvényhelyszínektől. Célunk, hogy minden megkeresésnek eleget tegyünk, ezzel lehetőséget biztosítunk intézményünk, és azon belül természetesen a tanszakaink bemutatására tanulóinkon és tanárainkon keresztül.

Weboldalunk főoldalán és Facebookon található eseménynaptárba folyamatosan töltjük fel megjelenéseinket. Az oldalakon szereplő eseményeken kívül számos olyan esemény van, mely még szervezés alatt áll, így érdemes folyamatosan követni oldalainkat.

  • Menedzsment munkatársai: Suki András művészeti igazgatóhelyettes és Balogh Gábor József manager
  • Menedzsment elérhetősége: szervezes@egressybeni.hu

Nagy érdeklődés mellett rendeztük meg színművészeti képzésünk karácsonyi estjét 2018. december 20-án.

Kerényi Miklós Máté művészeti vezető egy karácsonyi hangulatú produkciót állított színpadra. Aki esetleg nem volt jelen, a fentiekben visszanézheti az előadást.

A Jazzy Rádió és a Dankó Rádiós szereplésünket követően újabb felkérést kaptunk.

2018. december 13-án reggel a Klasszik Rádió Reggeli Nyitány című műsorában fogunk szerepelni élőben. Ahogy a Jazzy Rádióban, úgy ebben a műsorban intézményünkről, tanulóinkról és nem utolsó sorban képzéseinkről lesz szó. Ezen felül a legkiválóbb tanulóink előadásai fognak felcsendülni, melyet intézményünk stúdiójában rögzítettünk korábban.

Szegő Tibor műsorvezető vendégei: Suki András művészeti igazgatóhelyettes és Balogh Gábor József külsős kapcsolatokért felelős manager, tanáraink közül az adásban halható lesz Varga István klarinétművész, Bakó Levente trombitaművész, és nem utolsó sorban Ökrös Attila hegedűművész.

Az élő beszélgetés 8:40-kor kezdődik a 92.1-es hullámhosszon. Várjuk Önöket szeretettel a rádiókészülékek elé.
cof

Különleges meghívásnak tesz eleget intézményünk Fúvószenekara és Jazz-zenekara.

Az intézmény abban a megtiszteltetésben részesült, hogy 2018.november 27-én több napos szlovákiai turnéra indult, melyen Magyarországot egyedüliként az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola tanulói és tanárai képviseli.

A fentiekben az indulás pillanatairól látnak képeket.

2018. november hónapban új rendezvénysorozatot indít útjára az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola. Az első ilyen esemény november 15-én került megrendezésre, melyben a jazz tanszakon tanuló diákoknak, illetve a vendég zenészeknek nyílt lehetőségük együtt zenélni. Az eseménysorozat különlegessége, hogy élőben követhető az esemény.

Read More

Intézményünk egy havi rendszerességgel megrendezendő örömzenéléssel egybekötött Jam Session sorozatot indít útjára 2018. november 15-én 18 órától, ahol fellépnek jazz tanszakos növendékeink. A fellépést követően egy közös zenélésre is lesz lehetőségük azoknak, akik ellátogatnak az eseményre.

A belépés díjtalan.