Közismeret – Egressy Béni Református Művészeti Középiskola

2019. szeptember 2-án tanévnyitó ünnepséget tartottak az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola hangversenytermében. Az eseményen részt vett Suki András művészeti igazgatóhelyettes, Bakos Árpád közismereti igazgatóhelyettes, és Balogh Gábor igazgató

Az eseményről készült képeket a Stemmer Ferenc Fotóklub készítette, melyet az alábbiakban megtekinthetnek.

A 2019-2020-as tanévben új e-napló kerül bevezetésére iskolánkban.

Szeptembertől a KRÉTA naplót fogjuk használni, illetve a szülők a KRÉTA elektronikus ellenőrzőn keresztül tájékozódhatnak gyermekük iskolai eredményeiről, tanulmányi ügyeiről. Az új rendszer célja, hogy egy felületen lehet nézni az alapfokú művészetoktatást, a közismeretet és nem utolsó sorban a szakmai tárgyakkal kapcsolatos információkat.

A naplóval kapcsolatos minden információ folyamatosan töltődnek fel a http://diginaplo.egressybeni.hu oldalra, ahol letölthetik az okos készülékre fejlesztett KRÉTA alkalmazás(oka)t.

Mikor kezdődik a 2019/2020-as tanév? Mikor lesz az őszi, a téli és a tavaszi szünet? Mikor tartják az érettségiket és a középiskolai felvételi vizsgát? Az Eduline összegyűjtötte, mi leközöljük a 2019/2020-as tanév legfontosabb dátumait.

Read More

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az információkat,
melyek a nyári szünet alatt és az új tanév előtti időszakra vonatkoznak.

Az új tanév eseményei:

2019. június 18 és 20 között került megrendezésre a 2018/2019-es tanév kétszintű érettségi vizsga szóbeli vizsgái. 

Sok örömet, szerencsét és boldogságot kívánunk mindenkinek!

2018. december 6-án délelőtt meglátogatott minket a Mikulás krampuszaival. A nagyszakállút már nagyon várták az Egressys diákok. A Mikulással együtt a legkisebb manója is elkísérte, akit minden diák nagyon megszeretett.

Az eseményről készült képeket megtekinthetik galériánkban.

Október 19-én megemlékezést tartott az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola az intézmény hangversenytermében. 

Az eseményen az intézmény “kiskonzis drámásai” egy műsort adtak elő, melyet facebook oldalunkon élőben közvetítettünk. A műsort a fenti videóban megtekinthetik.

Felkészítő tanárok: Gajdos Viktória és Hirth Ildikó

2018. szeptember 21-én 17 órakor szülői értekezletet, valamint 18 órától fogadóórát tartunk. A fogadóórára, ahogy eddig is időpont foglalható.

Időpontfoglalás: A közismereti naplóban a napló menüpontban a napló szóra ráálva a legördülő menüpontból a fogadóóra menüpontot kell kiválasztani. Amennyiben segítségre van szüksége az időpontfoglalással kapcsolatosan, vegye fel a kapcsolatot a WebMasterrel a webmaster@egressybeni.hu e-mail címen.

Hétfőn az ország összes általános iskolájában és középiskolájában megkezdődik a tanév. Hogy el tudjátok tervezni a következő néhány hónapot, mutatjuk, mikor lesznek a tanítási szünetek, a szombati munkanapok és a hosszú hétvégék, az érettségi vizsgák.

Hétfőn az ország összes általános iskolájában és középiskolájában megkezdődik a tanév. Hogy el tudjátok tervezni a következő néhány hónapot, mutatjuk, mikor lesznek a tanítási szünetek, a szombati munkanapok és a hosszú hétvégék, az érettségi vizsgák.

Read More